En jävligt nice helg blev det

Hejhej! Alltså fattar ni att det är mindre än 3 veckor kvar till sommarlovet??! Gaah alltså jag fattar det knappt, sommaren är nästan här, som jag har längtat! Men herregud så fort praktiken gått, bara 2 veckor kvar?? Tiden fan springer iväg haha! Måste fånga den.
 
Såååå, denhär helgen blev den bästa på länge! I fredags var jag då på bio heeeela kvällen, det var sjukt nice! Alltså första filmen, mmhm så jävla bra! Tomorrowland a World Beyond. Och det bästa var ju att vi var helt själva, haha! En hel bio för oss själva, niiice! Den filmen slutade ungefär klockan 19.00 och nästa började 20.00, så vi gick omkring i bion under den tiden, haha kul. Sen började 3d skräcken.. jag var såååå nervös! Men nu var vi inte själv, det var kanske 8 stycken till där, hade varit läskigt att vara bara vi två! Filmen hette Poltergeist och den var faktiskt bra. Inte jätteläskig, men nog läskig. Älskar skräckfilmer! Älkar att vara rädd i stunden, men sen efteråt så är filmen som bortblåst haha, så det är ju bra. Förut satt det kvar i huvudet och allt kom upp i hjärnan när man skulle sova, illa. 
 
Och sen hade vi lördagen då. Systerkväll. Nice. Som. Fan. Vi lagade tacos till middag, sen såg vi Svampbob: Äventyr på torra land, men den filmen var en stor besvikelse.. trodde de skulle vara på land nästan hela filmen men nä. Då var ju 3/4 av filmen tecknad. Sen skulle vi se Eurovision, och gud så vi skrek. Vi var ju helt crazy haha! Grannarna måste ju trott att det var fest eller nått. Det var ju en väldig kamp mellan Ryssland och Sverige, ett tag tappade jag hoppet om att vi skulle vinna men sedär, vi vann! Måns är så jävla bra, han vann fucking Eurovision!! Niiiice. Allt är nice. Hejdå Najsiga människor, nu ska jag göra något. Kanske sova. Hehehe hedooo.