Du kan skapa vad du vill med lite kreativitet

| Bilder från senaste |
Hejsan vänner och ovänner! Idag vaknade jag, kollade på klockan och tänkte fuck my life. Jag hade försovit mig. Hur lyckas man försova sig när jag börjar 09.45? Fråga inte mig, jag är inte den morgonpigga typen. Mer en nattuggla! Men jag har faktiskt min väckarklocka att skylla på! Min mobil har en tendens att fucka upp saker och ting, den brukar automatiskt bocka ur vissa dagar då alarmet ska ringa, just det hade den gjort nu med måndag då. Gött. Och min syrra var hemma men väckte mig inte lol snällt. Men skippade lunchen idag så jag tog igen tiden jag missat hihi.
 
Annars då? Jodå det rullar på som livet ska med sina upp och nedgångar. Somsagt så har jag planterat en solros, eller några stycken faktiskt. Höll på att ge upp hoppet om att jag har gröna händer eftersom att endast en av kanske 10 stycken kommit upp, men så igår tittade en till upp! Haha, åtminstone 2/10 lyckades jag med, dedu! Haha.
 
Igår var jag också och solade med syrran, måste ju få en liten förbränna innan Mallorca ju! Men det var inte det enda jag gjorde igår,det var ju faktiskt morsdag så jag åt tårta haha gott ju. Men det var inte det jag tänkte nämna, för det var ganska ointressant. Nåja, igår när jag vaknade kände jag för att städa mitt rum, så det gjorde jag. Noggrant. Men det räckte inte ed det, jag kände även för att vara kreativ, göra någon förändring i mitt rum. Möblerar alltid om i mitt rum då jag städar, men just nu gillar jag det så som jag har det så jag fick komma på något annat kreativt. Väggen såg ju ganska tråkig ut va, bara vit och enkel. Kom på en idé och började det lilla projektet som resulterade med bilder från WeHeartIt format som ett hjärta ovanför min säng, blev riktigt nöjd faktiskt! 
 
Okej nu avslutar jag detta inlägg som börjar likna en bok och går och käkar middag, hade gött hurni!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo